En İyi ve Güzel Çevrimdışı İnternetsiz Mobil Oyunlar 2023
Konu Başlıkları
İnternetiniz kesildiğinde, internetten uzak kalmak istediğinizde ya da internetin olmadığı uçaklarda gibi bir yerde bulunduğunuzda vaktinizi oyun oynayarak geçirmek isteyebilirsiniz. Bunun için cep telefonunuzda oynayabileceğiniz pek çok mobil oyun vardır. Toplamda 50+ en iyi, güzel ve popüler internetsiz oynanan oyunları 2023 yılında tavsiye olarak listeledik. Aralarında Okey, bulmaca, savaş, silahlı, strateji ve araba yarışı gibi bol çeşit mevcuttur.
Normalde oyunların çoğu tek kişilik olsa dahi internet bağlantısına ihtiyaç duyar. Can almak, sanal oyun parası kazanmak ya da hediye almak gibi seçeneklerin çoğu için internet bağlantısı gereklidir. Sıralayacağımız listede hem Android cihazlarda hem de iPhone cihazlarda oynanabilecek çok sayıda oyun bulacaksınız. Bu oyunları Play Store ya da App Store ile indirebilir daha sonra hiçbir şekilde internete bağlanmaya gerek duymadan istediğiniz zaman oynayabilirsiniz.
1. Shadow Fight (Dövüş)
İnternetsiz oynanan mobil oyunlar başında; Nekki firmasının piyasaya sürdüğü Shadow Fight, en iyi Rpg/Dövüş oyunlarından bir tanesidir. 113 megabayt boyutundaki oyunun grafikleri oldukça başarılıdır. Mortal Kombat tarzı dövüş mekanikleriyle oynanan oyunda düşmanları yendikçe güç ve para kazanan bir karakteri canlandırırsınız.
2. Traffic Rider (Yarış)
Soner Kara’nın geliştirdiği bu motor yarışı oyunu, internetsiz oynanabilen mobil oyunlardan biridir. Oldukça eğlenceli yarışların yer aldığı oyunda, sürücüler boş yollarda değil trafik içinde yarışırlar. Ekranı direksiyon gibi kullanabileceğiniz oyunda 29 tane motosiklet çeşidi vardır. Oyunu ücretsiz olarak indirebilir ve 10 farklı dilde oynayabilirsiniz.
3. Alto’s Odyssey (Runner – Koşu)
Alto’s Adventure oyununu oynayanların aşina olduğu Alto karakteri ile bir snowboard üzerinde sınırsızca yarışabilirsiniz. Arka plandaki huzurlu müzikler, kum fırtınaları, kar fırtınası, yağmur, güneşin batışı, güneşin doğuşu, yağmurun ve rüzgarın sesi eşliğinde can sıkıntınızı geçirebilirsiniz.
4. Rider (Motor Yarışı)
Motor yarış oyunlarından biri olan Rider, çok basit bir ara yüze sahiptir. Neon ışıklarla donatılmış bir yolda, yine neon ışıklardan oluşturulmuş bir motoru engebeli yollarda hedefe ulaştırmanız gerekir. Arazi inişli çıkışlı ve bolca engellidir. Parmaklarınız oyuna alışana kadar zorlanabilirsiniz, ancak oyunun mantığını kavradığınızda çok zevkli olduğunu göreceksiniz.
5. Sonic Dash
Sega firmasının piyasaya sürdüğü 102 megabayt büyüklüğündeki uygulama, koşma oyunlarından biridir. Kaliteli 3D grafikleri ve sonsuz modu ile pek çok kişinin ilgisini çekmiştir. Sonic evrenindeki çeşitli karakterleri içeren oyunu evde ya da dışarda nerede isterseniz oynayabilirsiniz.
6. Infinity Loop (Bulmaca)
Çizgileri birleştirerek bölümleri tamamlama esasına dayanan Infinity Loop, bulmaca severlerin vazgeçemediği oyunlar arasında yer almaktadır. Farklı renklerde, farklı şekillerde ve farklı zorluklarda seviyelerin bulunduğu bulmacalarda seviyeler arttıkça oyun daha da keyifli hale gelmektedir.
7. Eternium
Making Fun firmasının piyasaya sürdüğü oyun son zamanlarda oldukça popüler olmuştur. RPG kategorisinde yer alan Eternium, rol yapma oyunlarını sevenlerin çok keyif aldığı bir uygulamadır. Akıcı ve basit olması, ücretsiz olması, içinde pek çok görevin olması, oyunun benzerleri arasında ön plana çıkmasını sağlayan özellikleridir.
8. Warhammer (Savaş Oyunu)
Savaş oyunlarını sevenlerin bırakamadığı oyunlardan biri olan Warhammer, uzun yıllardır popülerliğini korumaktadır. İnternetiniz olmadığında Warhammer ile düşmanlarınızı yenebilir, seviyeler atlayabilir ve harika vakit geçirebilirsiniz.
9. Monument Valley (Bulmaca)
Ustwo Games’in yapımcılığını yaptığı oyun, pek çok eleştirmenin övdüğü ve ödüller alan bir puzzle – bulmaca oyunudur. Görselleri ve efektleriyle oyuncuların tutkunu olduğu Monument Valley bir dönem ücretsiz olarak oynanabiliyordu. Ancak şu an oyunu indirebilmeniz için belli bir ücret ödemeniz gerekir.
10. Ball Short Puzzle
Renkli tüpler ve renkli toplarla oynanan Ball Short Puzzle oyunda aynı renkteki topları bir araya getirip tek tüpte toplamak gerekiyor. Büyük bir dikkat gerektiren oyunda yanlış bir hamle yaptığınızda tüm bölümü bir daha oynamanız gerekebilir.
11. Plague Inc.
2012’lerde piyasaya çıkan Plague oyun şimdilerde coronavirüs oyunu olarak biliniyor. Çıktığı dönemde oluşturduğunuz patojenleri tüm dünyaya bulaştırıp dünyayı yok etmeye çalışıyordunuz ancak pandeminin çıkmasıyla birlikte oyunun gerçek dünyada da olabildiği görüldü. Bu nedenle popülerliği daha da arttı. Oyunda farklı zorluk seviyeleri, farklı virüs çeşitleri, aşı çalışmaları ve karantina uygulamaları bulunuyor.
12. Stack
İnternete ihtiyaç duymadan oynayabileceğiniz ve kısa sürede bağımlısı olacağınız bir oyundur. Stack oyun tarzı; kutuları üst üste denk getirmeye çalıştığınız oyunda üst üste koyamadığınız kutular yok olacaktır. Bu nedenle hızlı bir şekilde davranmanız gerekir. Ne kadar az parça yok olursa o kadar yüksek puan alma şansınız olur.
13. Minion Rush
Minion Rush diğer bir adı Çılgın Hırsız olan oyun oldukça eğlencelidir. Arka planda çalan müzikleri, ana karakterin keyifli halleri, sizin de vaktinizi güzel geçirmenizi sağlayacaktır. Bu oyun aynı isimli animasyon filminin oyun versiyonudur. Filmi sevenler mutlaka bu uygulamayı da sevecektir.
14. Smash Hit
Mediocre firmasının yapımcılığını yaptığı Smash Hit, diğer oyunlara göre daha eskidir. İlk çıktığı dönemlerde çok popüler olan uygulama, özellikle mobil oyunların çok yaygınlaşmadığı dönemlerde sürekli oynanıyordu. Uygulamada seviye ve bölüm mantığı yoktur. Karşınıza çıkan cam engelleri bilyelerle kırarak ilerlemeniz gerekiyor. Ölünce tekrar baştan oynayabiliyorsunuz.
- Smash Hit oyununda sınırlı sayıda sahip olduğunuz topları engellere vurup parçalamanız gerekir.
- Bölümlerde ilerledikçe oyun daha da zor bir hale gelir.
- Oyunda refleksleriniz çok güçlü olmalıdır.
- Önünüze gelen engelleri parçalamak için mesafenizi iyi ölçmeniz gerekir yoksa boş atabilirsiniz.
15. Tennis Clash
Sadece çocukların ya da gençlerin değil yetişkinlerin de severek oynadığı bir mobil oyundur. Tennis Clash’ta ödeme yaparak yeteneklerinizi artırabilir ve bölümlerde daha yüksek seviyeler elde edebilirsiniz. Para ödemeden yükselmek istiyorsanız video ya da reklam izleyebilirsiniz. Bu sayede kazandığınız oyun paralarını uygulamada kullanabilirsiniz. Ayrıca oyun oynayarak para kazanma yazımıda okuyabilirsiniz.
16. New Star Soccer
Nostaljik oyunlardan biri olan New Star Soccer; oluşturduğunuz futbolcu karakterinin kariyerini yönettiğiniz bir futbol uygulamasıdır. Futbol sevenlerin keyifle oynadığı New Star Soccer, bir nevi menajerlik oyunudur. Yarattığınız futbolcuya dair her şeyi siz belirlersiniz, maçlara katılır, liglerdeki durumu görüntüler ve girilen maçlardan para kazanma imkanınız vardır.
17. Real Racing (Araba Yarışı)
Electronic Arts firmasının piyasaya sürdüğü Real Racing, Play Store platformunda “Editörün Seçimi” listesinde devamlı yer alan oyunlardan biridir. Yarış kategorisindeki Real Racing oyununda, Formula 1 temalarına, birbirinden ilginç arabalara ve eğlenceli pistlere sahiptir.
18. Earn to Die
Not Doppler firmasının yapımcılığını yaptığı Earn to Die, 2D platform oyunudur. İnternetsiz olarak oynanan Earn to Die, çok sayıda bölümü ve çeşitli araçlarıyla kısa sürede bağımlılık yapabilir.
19. Stardew Valley (Strateji)
Hikaye tabanlı bir oyun olan Stardew Valley, 2 boyutlu görüntüsüne rağmen heyecanlı seviyeleri ve etkileyici grafikleriyle uzun süre bırakılamayacak bir uygulamadır. Kaynakları toplayın, tarıma yönelin ve yeni yapılar yapın. Kendi çiftliğinizi geliştirin ve bu sayede geçinmeye çalışın. Para kazanmak için tarım yapmak en kolay yoldur. Tohumlar atın, toprağa ekin, biçip sattığınızda paraları toplayın. Farmville Minecraft strateji tarzı piksel art oyun olan Stardew Valley’in Türkçe dil desteği var ancak oyun ücretlidir.
20. My More Design Dreams
Ücretsiz ve internetsiz oynanabilen My More Design Dreams oyununda dilediğiniz tüm yapıları tasarlayabilirsiniz. Dilerseniz bir apartman dairesi, dilerseniz bir villa ya da konak dekore edebilirsiniz. Ev tasarım ve eşleme oyunlarını sevenler için harika bir alternatif olan My More Design Dreams, Zentertain tarafından geliştirilmiştir.
21. Kelimelik
Kelime oyunlarını sevenler için harika bir uygulama olan Kelimelik’te harflerden sözcükler türetmeniz gerekir. Harflerin puanına ve kuracağınız kelimenin uzunluğuna göre alacağınız puan da artacaktır. İnternetsiz modda tek kişilik olarak oynanabilen Kelimelik ile saatlerin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.
22. Badland (Aksiyon – Macera)
Frogmind firmasının yapımcılığını yaptığı oyun, aksiyon ve macera türündedir. Şimdiye kadar 40 milyondan fazla kişinin indirip oynamaya başladığı Badland, çok ilgi çekici grafiklere ve tasarımlara sahiptir. Minik yaratıkları 2D platformdaki engellerden geçirmeye çalışmak oyunun amacıdır.
23. Trial Xtreme
Motor oyunlarından biri olan Trial Xtreme internet olmadan oynanabilecek keyifli oyunlardan biridir. Uygulamanın mobil versiyonu son derece eğlencelidir. Az yer kaplaması, her yaştan kişiye hitap etmesi ve grafiklerinin kaliteli olması, Trial Xtreme uygulamasının tercih edilmesini sağlayan özellikleridir.
24. Old Man’s Journey (Macera)
Yapımcılığını Broken Rules Interactive Media’nın yaptığı Old Man’s Journey, mobilden internetsiz olarak oynanabilen oyunlar arasında yer almaktadır. 308 megabayt boyutundaki oyun hikaye odaklı bir Indie uygulamasıdır. Oyunu açtığınız anda büyülü bir atmosfer sizi karşılıyor. Birbirinden güzel müziklerin bulunduğu oyun 17’den fazla ödül almış.
25. Sea Battle (Strateji-Masa Oyunu)
Sea Battle, hepimizin bildiği Amiral Battı oyununun farklı bir versiyonudur. Oyun, karalama kağıdı üzerinde geçmektedir. Oyun geliştirilmiş ve farklı bir tasarım yanında çeşitli modlar da eklenmiş. Bu sayede daha ilgi çekici ve eğlenceli olmuş. 10×10 alanda oynanabilen oyunda internet bağlantınız olmadan da seviyeleri geçebilirsiniz.
26. Flick Soccer (Spor)
Bir futbol oyunu olan Flick Soccer’da Fifa ya da PES oyunlarında olduğu gibi takım halinde maç yapılmaz. Bu oyunda amacınız bolca gol atmaktır. Ancak gol atarken hedefleri vurduğunuzda daha çok puan alırsınız. Ne kadar çok hedefi vurarak kaleye isabetli atış yaparsanız alacağınız puan da o kadar çok olur. 5 farklı modu olan oyunun oynanması son derece kolaydır.
27. Really Bad Chess (Satranç)
Standart satranç oyunlarından çok farklı olan Really Bad Chess, çevrimdışı olarak oynanabilen bir uygulamadır. Satranç tahtası standart haldedir ancak parçalar rastgele olarak dizilmiştir. Örneğin rakibiniz oyuna 5 kale ile başlarken siz 2 vezir ve 6 piyonla başlayabilirsiniz.
Bu oyunda satranca dair tüm bildiklerinizi unutacak ve bambaşka bir şekilde düşünmeye zorlanacaksınız. Alışılmışın dışında bir deneyim yaşamanızı sağlayacak Really Bad Chess’te seviyeniz arttıkça başlangıçtaki taşlarınız daha iyi gelmeye başlar.
28. Mazes & More (Bulmaca)
Mazes & More oyunu çok basit görünebilir ancak oldukça zevklidir. Labirentlerden oluşan bulmaca, klasik labirent oyunlarına göre daha eğlencelidir. Karanlık mod gibi farklı modları seçebilir, böylece oyuna heyecan katabilirsiniz. Karanlık modda oynarken üzerinizde bulunan küçük bir ışık yardımıyla yolunuzu aydınlatabilir ve çıkışı bulabilirsiniz. Karanlık mod dışında buzlu mod, zamanlı mod ve tuzak modu gibi çok sayıda eğlenceli seçenek vardır.
29. Pixel Dungeon (RPG)
Oldukça aksiyonlu bir oyun olan Pixel Dungeon’da zindanlardaki tuzaklardan kaçmak, yolda bulduğunuz ve ne olduğu hakkında hiçbir fikrinizin olmadığı iksirleri içmek ya da iksiri atmak, acıkınca yemek yemek ve düşmanları yenmek için çok eğlenceli aktiviteler vardır. İlk bölümler son derece kolay olsa da seviye arttıkça işiniz zorlaşacak ve oyun daha keyifli hale gelecektir.
30. Once Upon a Tower (Platformer)
Once Upon a Tower oyunda amaç hayatta kalmaya çalışmak ve kuleden çıkabilmektir. Oyunu ilk açtığınızda, sizi kurtarmaya gelen ancak bunu başaramayan bir kahramandan geride kalan bir balta ile karşılaşırsınız. Çok sayıda ilginç kahraman olması, oyunu oynanabilir kılan en önemli özelliktir. Her kahramanın kilidini açmak için belli bir seviyeye gelmeniz gerekir. Seviyeler kazandıkça farklı silahlar ve ilginç kahramanların kilidini açarsınız.
31. Plants & Zombies (Strateji)
Plants & Zombies çevrimdışı oynanan oyunlardan biridir. Bu oyunda evinizi zombilere karşı korumanız gerekir. Zombi saldırılarından korunmak için çeşitli silahlarınız ve ekipmanlarınız vardır. Farklı seviyelerde güçleri daha çok olan zombilerle karşılaşacaksınız, bu nedenle her seviyede daha da zorlanırsınız.
32. Jungle Marble Blast (Arcade)
Renkli toplarla atış yapmaya dayalı bir oyun olan Jungle Marble Blast, son derece keyifli bir oyundur. Toplu taşımada, durakta ya da herhangi bir yerde sıra beklerken oynanabilecek, internet gerektirmeyen oyunlardan biri olan Jungle Marble Blast oyununda, atış yapmak için herhangi bir yere dokunmanız yeterlidir. Büyük parçaları tek bir renge dönüştürerek patlatmaya çalışırken zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamayacaksınız.
33. Quizoid (Zeka)
Pek çok zeka oyununda olduğu gibi Quizoid’de de çoktan seçmeli sorular karşınıza gelir. Sorunun cevabını doğru bulmak için doğru seçeneğe tıklamanız gerekir. Çevrimdışı olarak oynanan bu oyunda bilgisayara karşı mücadele edersiniz. Zaman modu ya da diğer modları seçebilirsiniz. Eğlenceden spora, bilimden politikaya kadar pek çok alanda 7 binden fazla genel kültür sorusu bulunur.
34. Asphalt Nitro (Yarış)
Gameloft’un yapımcılığını yaptığı Asphalt Nitro bir araba yarışı oyunudur. Oyunda klasik mod, eleme ve salgın mod olmak üzere farklı modlar bulunmaktadır. Asphalt Nitro’da turnuvalara ya da şampiyonalara katılarak aracınızı bir üst modele yükseltebilirsiniz. Brezilya’dan Çin’e, İzlanda’dan Alpler’e kadar pek çok yerde parkur vardır.
35. Tank Hero: Laser Wars (Aksiyon)
Ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve çevrimdışı olarak oynayabileceğiniz bir oyun olan Tank Hero: Laser Wars, maceralarla dolu aksiyon türünde bir oyundur. İsminden de anlaşılabileceği gibi Tank Hero’da tanklarla zorlu mücadelelere girersiniz. Rakiplerinizi yenebilmek için lazer teknolojisiyle donatılan silahları kullanırsınız. Etkileyici grafikler, harika efektler ve seslerle dolu oyunda 4 farklı zorluk seviyesi bulunur.
36. Lazors (Bulmaca)
Bir Reddit anketi üzerine çıkan Lazors, zor ve zevkli çevrimdışı oyunlar arasında yer almaktadır. Her seviye minimum bir tane aktif lazerle ve hedefle başlamaktadır. Etrafı görebilmek için aynalar, gözlükler ve blok türleri bulunur. Oyunda amacınız lazerle hedefleri vurabilmektir. 280 seviyenin bulunduğu Lazors’ta her seviye bir öncekinden daha zordur.
37. Sudoku by Fassor (Bulmaca)
Çevrimdışı olarak oynanabilen pek çok sudoku vardır. Bunlar arasında Sudoku by Fassor, bunlar arasında en sevilenlerinden biridir. 4 beceri seviyesi olan oyunda her bir seviyeyi ne kadar sürede bitirebileceğinizi görebilmeniz için bir de zamanlayıcı vardır.
Başka bir özellik de bir kutuya birden çok rakam yazılabilmesidir. Bir rakamı bir kez yazdıktan sonra kararınızı değiştirebilir ve başka bir rakam yazabilirsiniz. Ancak çok fazla deneme yaparsanız, yani doğru rakamı bulana kadar sürekli yazdığınız rakamı değiştirirseniz 30 saniyelik bir ceza alabilirsiniz.
38. Crossy Road (Runner)
Hipster Whale firmasının piyasaya sürdüğü Crossy Road oyununda amaç, kahramanı olabildiğince uzak noktalara taşıyabilmektir. Trafikte ilerlerken pek çok engel ve zorlukla karşılaşacaksınız. Arabaya tavuklar çarpacak, trenler önünden geçmeye kalkışacak ve nehir kenarlarında kütükler yola çıkacaktır. Oynanması son derece basit olan Crossy Road, etkileyici ses efektlerine, akıcı grafiklere ve bağımlılık yapan modlara sahiptir.
39. Omino
5×5’lik bir alandaki renkli çemberlerle oynadığınız omino oyunda aynı renge sahip 3 adet çemberi yan yana getirmeniz gerekiyor. Renkli çemberleri yan yana dizdiğinizde hepsi yok olur. Amacınız patlatabildiğiniz kadar çok çember patlatmaktır.
40. Major Mayhem (Nişancı/Aksiyon)
Major Mayhem oyununda oyuna bir asker olarak başlarsınız. Başka ülkelerin bilim insanlarını kurtarmak için çalışırsınız. Oyunda pek çok harita vardır, bu haritalar içinde karşınıza çıkan bölgelere giderek görevinizi tamamlarsınız. Grafikleri çok kaliteli olmasa da çevrimdışı oynamak için son derece idealdir.
41. Hatchi
Eskilere sadık kalınmış bir sanal bebek uygulamasıdır. Nostaljiyi çok güzel yaşatması, Hatchi oyunu oynayanların hemfikir olduğu bir konudur. Basit grafikleri, güzel arka plan müzikleri ve eğlenceli modlarıyla internetiniz olmadığında oynayabileceğiniz harika bir oyundur.
42. Candy Crush
Bu oyunu bilmeyen kalmamıştır diye tahmin ediyoruz. Klasik şeker oyunlarından biri olan Candy Crush’ta renkli şekerlerden aynı renge sahip olanları bir araya getirip patlatmanız gerekir. Bazı bölümlerde ise her tarafa dağılan çikolataları patlatmanız gerekir. İnternetsiz versiyonda can almak için belli sürelerde beklemeniz gerekir. Bu süre yarım saat ya da bir saattir.
43. Peggle (Bulmaca)
PopCap Games’in geliştirdiği bir bulmaca oyunu olan Peggle’da farklı seviyelerde oldukça eğlenceli bulmacaları çözebilirsiniz. Rengarenk grafikleri ve müthiş müzikleriyle çevrimdışı oynarken en çok keyif alacağınız oyunlardan bir tanesidir. 55 bölümden oluşan Peggle kısa sürede bağımlılık yapıyor.
44. Crashlands
Piyasaya çıktığı dönemde yılın oyunu olarak görülen Crashlands, bir tür macera oyunudur. Don’t Starve oyununa benzeyen Crashlands oyununda 500’den fazla eşya üretebilirsiniz. RPG tarzı karakter gelişimi yapabilirsiniz, yetenek tabanlı savaş sistemlerine katılabilirsiniz ve üs inşa edebilirsiniz.
45. Kingdom Rush Origins
En iyi kule savunma oyunları arasında yer alan Kingdom Rush Origins oyununda esrarengiz elf ormanları ve antik metropol kalıntılarında savaşırsınız. İlk oyunda kuleleri dikip bekliyordunuz ancak bu seri heyecan ve aksiyon doludur. Ek destek kuleleriyle yalnızca kule defansı değil RPG öğelerini de yönetebilirsiniz.
46. Thimbleweed Park (Gizem)
Maniac Mansion ve Monkey Island gibi popüler oyunları geliştiren Ron Gilbert ve Gary Winnick’in geliştirdiği Thimbleweed Park oyunda farklı karakterler ön plana çıkıyor. Oyun 1987’lerde geçiyor ve tamamen o dönemi yansıtıyor. Oyuncular bir kasabada geçen gizemli olayları çözmeye çalışıyor.
47. Merged
Bir çeşit domino oyunu olan Merged, Türk yapımıdır. 3 tane aynı rakamı yan yana getirip birleştirince oyunun ismi olan M harfi elde edilir. 3 M harfini yan yana getirince ise harflerin çevresindeki ekstra alanla birlikte harfler patlar ve kaybolur. Böylece yeni taşlara yer açılır. Oyun bu şekilde sürüp gider.
48. Chameleon Run
Chameleon Run oyunda devamlı koşan bir karakteri yönetmeniz gerekiyor. Ekranda sağ tıkladığınızda karakter zıplar, sola tıkladığınızda ise karakter renk değiştirir. Koşulan parkurların 3 farklı rengi vardır. Hangi renkteki zemini seçerseniz tekrar o renge geri dönmeniz gerekir.
49. Brain Physics
Fizik severlerin mutlaka oynaması gereken çevrimdışı oyunlardan biridir. Brain Physics oyununda yükle doldurulmuş bir kamyoneti kontrol edersiniz. Kamyondaki yükü istenen noktaya sorunsuz bir şekilde ulaştırmanız gerekir. Çizim yaparak köprüler ya da kaldıraçlar yapabilir ve bunları kullanabilirsiniz. Ancak köprü ve kaldıraç yaparken fizik bilginizin çok iyi olması gerekir aksi halde kamyonetiniz devrilebilir, yükü zarar görebilir ve varış noktasına ulaşamayabilirsiniz.
50. 2 Cars
2 Cars oyunu oldukça eğlencelidir. Çünkü 2 arabayı aynı anda kontrol edebilmeniz gerekir. Her 2 araçta kendine ayrılan şerit içinde hareket eder. 2 aracın da karşılaştığı engelleri geçebilmeli ve puanları almalısınız. Başlarda oldukça zor olan oyun alıştıkça ve parmak hareketlerini kontrol edebildikçe kolaylaşıyor ve daha da zevkli hale geliyor.
Sonuç olarak: bu yazımızda sizlere internet olmadan oynanabilen mobil oyunların bir listesini yaptık. Paylaştığımız oyunları seçerken en çok oynanan ve en çok tercih edilenleri hazırladık. İsteyeneler Oyun rehberi kategorimizden oyunlara dair birçok konulara göz atabilir.
Yusufsavuk dedi ki:
9 Şubat 2021, 22:31
Yorumunuz denetim bekliyor. Bu bir ön izlemedir; yorumunuz onaylandıktan sonra görünür olacaktır.
Merhabalar operatörüm Vodafone faturali hat musterisiyim memnun değilim paketimde tarifede 960 megabayt internetim kalmışken bir anda 200 megabayt a düştü paket aşım tarifesi 500 megabayt 16 TL karşılığında hatrima yüklendi ama tarihinde hala 200 megabayt internetim olduğu halde bu şekilde hesabından para çekiyorlar ve bu durum Üç dört aydır devam ediyor ve bu durumdan çok rahatsızım bu yapılan haksızlığın Vodafone yanına kalmasını istemiyorum Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz Numaram 0 546 868 8119
Faturam en düşükten başladımüşteri hizmetleri güncelleme yapılacak zam yapılmayacak diyor güncelliyor zam olarak dönüyor en son 50 tlye çıktı internetim evimde var hem internet hemde konuşma süremi hiçdılduramadım bir iki defa paketimin indirilmesini istedim cevap alamadım bende Türktekekoma geçtim 190’3 fatura çıkarmışlar