Turkcell Yıllık Paketleri ve Katlama Kampanyası 2023

Turkcell 2023 yılında yıllık paket fırsatı ile geri döndü. Temmuz ayı sonu itibariyle sunulmuş olan yıllık paket avantajları ile bütçelerde dev indirimler gerçekleşmekte. Turkcell’in yıllık paket avantajlarından 365 gün boyunca faydalanabilirsiniz. Dakika, sms, internet ve Turkcell’in dergilik uygulaması içerisinde kullanabileceğiniz bol internet seçenekleri için yıllık paketlere siz de üye olabilirsiniz.

Turkcell’in yıllık paket ücretleri 12 ay boyunca sunulmakta ve bu 12 ay sunulan yıllık paket ücreti aylık olarak taksitlendirmektedir. 12 ay boyunca taksitlendirilen yıllık paketler Turkcell abonelerine büyük kolaylık sağlayacak.

Yıllık Paketlerde Paket Aşımı ve Faturalandırma

Turkcell yıllık paket satın alan kişiler ilk 3 ay boyunca aylık olarak maksimum kullanım kotası dolduğunda tarifelerinde yavaşlama yada bitme yaşanacaktır. Paket bitmesi dahilinde telefonunuza bir bildirim gelir ve kullanım haklarınız o anda size sunulur.

Turkcell’in yıllık paket servislerinden cayma ya da iptal etme gibi durumları söz konusu olan kişiler yıllık olarak satın almış oldukları paket üzerinden yaptırım uygulanır.

Paket bitimi sonrasında kontrat olmadan uygulanan paket o anki güncelliği ile kullanılabilir. Turkcell’in faturasız paketlere daha daha detaylı bilgilerine Turkcell’in Online olarak sitesinden ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

Turkcell’in sunmuş olduğu yıllık paketlerde paket aşımı sorunu artık yok. Bunun yerine Turkcell sizlere mesaj olarak ya da Turkcell kalan kullanım haklarınızı ulaştırmaktadır.

Turkcell Yıllık Paketleri

Turkcell’in 5, 10, 20, 500 ve 1000 dakikalık yıllık paketlerinden 5-10- 20 GB’lık internet yıllık paketlerinden faydalanabilmek için en yakın Turkcell mağazasını ziyaret edebilirsin ya da Turkcell’in dijital operatör uygulamasını kullanarak da ulaşabilirsin.

Turkcell yıllık kullanım paket içerikleri;

  • 100 GB internet 10000 dakika konuşma paketi
  • 150 GB internet 20000 dakika konuşma paketleri
  • 200 GB internet ve 20000 dakika konuşma paketi
  • 300 GB internet 20000 dakika konuşma paketi
  • 500 GB internet 20000 dakika konuşma paketi

Yukarıda sayılmış olunan Turkcell paketler yıllık olarak alınıp aylık olarak taksitleri bölünerek ödenebilmektedir. Yıllık paketler sayesinde kullanmış olduğunuz paketiniz ihtiyaç duyduğunuz kadar kullanıma tabi olmuş olacaktır.

Turkcell Yıllık Katlama Kampanyası

Turkcell yıllık paket kampanyası tarifelerinde esas kabul edilen şey şudur; aylık alınan ana internet kotası dışında yıllık taahhüt verildiğinde bu internet 2 katına katlanmaktadır. Paket olarak alınabilecek olan kampanyalı Turkcell tarifeleri ücret değişikliği olmadan yıllık olarak faturalandırıldığında 2 katı internet konuşma hakkı sunulmaktadır.

Yıllık katlama kampanyası kapsamında kullanılmayan içerikler bir sonraki aya devretmezler. Yıllık katlama kampanyası kapsamı içerisinde bulunan her paket içeriği kişiye aittir. Bir başka kişiye gönderebilme, aktarma ya da devretme gibi durumlar söz konusu değildir.

Turkcell Platinum Maksi Paketi

Turkcell Platinum Maksi Paket içerisinde oldukça zengin internet, dakika ve sms paketi barındırmaktadır. Turkcelliler arasında sınırsız konuşma imkanı sunan bu paketin içeriği aylık ve yıllık olarak değişmektedir.

Turkcell Platinum maksi paketi yıllık katlama kampanyaları içerisinde yer alır. Aylık paket kapsamında içerisinde 8 GB interneti bulunurken, yıllık katlama kampanyasından faydalanan Platinum maksi paketi 16 GB internet sunmaktadır.

Yıllık taahhüt verildiğinde 16 GB internet paketi fırsatından faydalanabilmek için Turkcell’in dijital operatörüm kanalı üzerinden veya Turkcell merkezlerine gelerek paket hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Turkcell Platinum Maksi Paket İçeriği

Turkcell Platinum maksi paketi sahip olanlar 16 GB internet fırsatından ve 2000 dakika konuşma fırsatından faydalanabilirler. Turkcell yıllar arasında sınırsız konuşma imkanı tanıyan bu paket yıllık faturalandırılmadığı takdirde 119 TL aylık olarak ödemesi bulunmaktadır. İsterseniz ödemeyi taksitlendirerek kullanabilirsiniz.

Turkcell Platinum Maksi Paket Hediyeleri

Turkcell platinum maksi Paket kapsamında bip uygulaması içerisinde görüntülü konuşma ve mesajlaşma imkanı tanıyan ek 5 GB internet hakkı verilmektedir.

  • Paket kapsamında Fizy uygulamasında özel olarak müzik dinleyebilmenizi sağlayacak olan 5 GB Turkcell internet hediye edilmektedir.
  • Turkcell lifebox uygulamasını da kullanılmak üzere 5 GB hediye internet sunulmaktadır.
  • Turkcell dergilik uygulamasından her yerde dergi okuyabilmeniz için ücretsiz bir şekilde paket dışı okuma hakkı sunulur.
  • Turkcell’in salla kazan tarifesini her hafta bedava internet haklarından faydalanabilme imkanı sunulacak şekilde hazırlanmış paket içeriğine sahiptir.

Sizde kısa sürede Turkcell Platinum tarifesine gelerek ayrıcalıklı dünyasından faydalanabilirsiniz.

Paket kullanımları yurtdışında da geçerlidir. Her gün olarak kullanılan dakikalar hem Türkiye’de hem de yurtdışında kullanılabilecek şekilde günlük ek ücret karşılığında kullanım hakkı tanınmaktadır. Turkcell Platinum paketinden faydalanmak isteyen kişilerin Turkcell bireysel faturalı ses hattı müşterisi olmaları gerekmektedir.

Platinum Maksi Paketi Nasıl Yapılır?

Turkcell Platinum maksi paketini telefona yapmak isteyen kişiler telefonun mesaj kısmına büyük harfler ile PMAKSI yazdıktan sonra 2200‘a kısa mesaj olarak gönderebilirler. Paket içerisinde kullanılmayan internet ya da dakikalar sonraki aya devretmez.

Turkcell Platinum Ekstra Paket

Turkcell Platinum ekstra paket yıl boyunca kullanabileceğiniz ve ekstra katlanabilir kampanyası dahilinde bulunan bir pakettir. Aylık olarak 20 GB internet fırsatlarından ve her yöne konuşabileceğiniz aylık 2000 dakika konuşma paketi fırsatından yararlanabilmek için Turkcell Platinum ekstra paketinin telefonunuza yüklemelisiniz.

  • Bunun için aylık ödeyeceğiniz ücreti 139.90 TL’dir.
  • Yıllık faturalandırma üzerinden aylık ödeyeceğiniz bu miktarı taksitlere bölebilirsiniz.

Turkcell Platinum Black Maxi Paket

Turkcell Platinum Black Maxi Paket dahilinde 169,90 TL karşılığında 25GB internet ve 2000 dakika her yöne konuşma hakkını Turkcell Platinum Black Maxi paketini satın alarak kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu