Hediye İnternet Veren Ürünler, İçecekler ve Bankalar

Hediye internet veren ürünler, yiyecekler, içecekler ve bankalar başta olmak üzere tüm bedava internet kampanyaları, 2023 yılında da hediyeler devam ediyor. Tüm operatörler için yani Turkcell, Vodafone, Bimcell ve Türk Telekom için ülkemizde internet kullanıcılarına sınırsız internet keyfini yaşatmaya devam ediyor. 2023 yılında güncellenen ve bedava internet hediye edilen kampanyaların detayları yazının devamında yer almaktadır. 

Garanti BBVA Mobil’den 1 GB Hediye İnternet

Kampanya kapsamında, Garanti BBVA Bankası ile ülkemizde faaliyet gösteren operatör firmaları arasında düzenlenmiş olan bir kampanyadır. Kampanya içeriğinde Turkcell, Vodafone, Bimcell ve de Türk Telekom hattı sahiplerinden Garanti Cep şubesi müşterisi olanlar hediye internet kazanma imkanını yakalamaktadır.

1 GB İnternet Garanti BBVA Mobil’den Size Hediye Kampanyasından yararlanmak için, öncelikle Garanti Cep mobil uygulamasının cep telefonlarına indirilmesi gerekir. Mobil uygulamanın indirilmesiyle Garanti BBVA Bankası müşterilerinin mobil uygulama içerisinde yapacakları her bankacılık işleminde 1 GB hediye internet hakları sistem tarafından otomatikman tanımlanacaktır.

Garanti BBVA Bankasına ait Garanti Cep mobil uygulaması üzerinden yapılacak; vergi ödemeleri, fatura ödemeleri, para transferleri, kredi kartı ödemelerinin yapılması durumunda operatör markası farketmeksizin 1 GB hediye internet hatlara anlaşma sağlanan operatör sistemi tarafından hatlara tanımlanacaktır. 

Kampanya içerisin de mobil uygulamada yer alan mobil bankacılık işlemlerinin yapılmasının ardından en geç 3 iş günü içerisinde, müşterilerin banka sisteminde kayıtlı olan cep numaralarına 1 GB hediye internet tanımlanması yapılmaktadır. Garanti bankası hediye internet detayları ise şu şekildedir: 

  • 1 GB İnternet Garanti BBVA Mobil’den Size Hediye kampanyası tüm GSM şirketlerine yönelik olarak hazırlanmıştır.
  • Kampanya içerisinde bedava internet hakkını kazanabilmek için Garanti BBVA Bankası müşterisi olunması gerekmektedir.
  • Garanti BBVA müşterileri, Garanti Cep mobil uygulamasını indirerek bankacılık işlemlerinin yapılması durumunda kampanya katılım koşulları sağlanmış olacaktır.
  • Kampanya kapsamından yalnızca sms veya mail yolu ile bilgilendirilmiş ya da Garanti Cep uygulaması üzerinden mobil uygulamaya giriş yapan Garanti müşterilerinin hakları kampanya içerisinde güvence altına alınarak saklanmaktadır.

Türk Telekom 2 GB Hediye İnternet

Türk Telekom faturasız hat sahibi abonelerinin , Garanti BBVA mobil uygulaması üzerinden tek seferde hatlarına 35 TL yükleme yapmaları durumunda haftalık kullanım hakkı sunulan 2 GB ile 40 TL ve üzeri yüklemeleri yapmaları durumunda ise haftalık kullanım hakkı sunulan 5 GB hediye internet paketi kazanma haklarına sahip olacaklardır.

Türk Telekom Kampanyası/ Garanti BBVA anlaşması kapsamında hediye internet faydaları yapılan TL yüklemelerinin, sistem tarafından tanımlanması durumunda sms yolu ile müşterilere bilgi sağlanacaktır.

  • Türk Telekom operatörü hat sahipleri, kampanya süresi boyunca paket aşımlarından kaynaklanan ücretlendirmeleri kendi tarifeleri üzerinden olacaktır.
  • Mevcut kampanya üzerinden indirim tarifelerinden yararlanılabilmesi, ürünlerin teslimi ya da cayma hakkı taleplerinin iletilmesi üzerine sorumluluk yetkisi Garanti BBVA A.Ş. üzerinde bulunmamaktadır.

Her Ay 1 GB İnternet Hediyeniz ING Mobil’den 

Mevcut kampanyadan yalnızca ING Mobil uygulamasını ilk kez kullanacak olan Türk Telekom hat kullanıcıları faydalanabilmektedir. Kampanya içerisin de; ING Mobil uygulamasına ilk kez giriş yapan Türk Telekom hat sahipleri ilk ay içerisinde 1 GB hediye internet paketi kazanma hakkına sahip olacaklardır.

Her ING Mobil’e giriş yapan Türk Telekom müşterisi 1 ay içerisinde maksimum 1 GB, yıl boyunca ise 12 GB bedava internet paketi kullanma imkanı yakalayacak. Otomatik ödeme talimatlarının olmaması durumunda ING Mobil uygulamasına giriş yapılması durumunda dahi Türk Telekom müşterileri kampanya dahilliğinden çıkartılacak ve yeniden katılım hakları sağlanmayacaktır. Her Ay 1 GB İnternet Hediyeniz ING Mobil’den kampanyasından yalnızca bireysel Türk Telekom hat sahipleri faydalanabilmektedir.

Yapı Kredi’den 1 GB Hediye İnternet

Yapı Kredi Bedava İnternet Kampanyası kapsamında banka tarafından müşterilerine operatör firması farketmeksizin 1 GB internet hediye etmektedir. Yapı Kredi Mobil uygulamasına giriş yaparak 1 GB internet hattın kazanılabilmektedir. 

Yapı Kredi Mobil uygulamasına T.C. Kimlik numarası ile ya da kullanıcı kodları ile giriş yapılması ile kampanya sistemine dahil olunması mümkün. Yapı Kredi’den Herkese Bedava İnternet Kampanyası koşullarından faydalanabilmek için kişilere tanımlı olan kampanya kodlarına Mobil uygulamada yer alan “Kampanyalar” kısmından ulaşılarak, kodların 5899’a göndermeleri yeterlidir. 

Turkcell Banka Yüklemelerinde 1 GB Hediye İnternet

Kampanyaya dahil olan hat sahiplerine 30 gün boyunca geçerli olacak 1 GB internet paketi hediye edilmektedir. Kampanya içerisinde yer alan 1 GB ücretsiz internet paketinin hızı 100 KB boyutundadır.

Turkcell “Banka Yüklemelerine Özel 1 GB Kampanyası” bedava internet paketleri 30 gün geçerlilik süresinin sona ermesinden sonra kayıtlın olunan başka bir kampanya söz konusu değil ise internet kullanım veri ücretleri mevcut operatör paketi üzerinden tahsil edilmektedir. Kampanyadan faydalanabilmek için; ilk fatura ödemelerinin otomatik talimatlarının gerçekleştirilmesi koşulunun sağlanması gerekmektedir. 

Fibabanka Mobil Uygulama ile 1 GB Hediye İnternet

Kampanya içerisinden daha önce Fibabank Mobil uygulamasına giriş yapılmaması gerekmektedir. 1 GB bedava internet paketlerinden faydalanabilmek için Fibabank müşteri hizmetleri tarafından bilgilendirme sms’i sonrasın da 24 saat içerisinde bankaya ait olan mobil uygulamaya girişin yapılması gerekmektedir. Kampanya içeriğinden Fibabank müşterileri yalnızca bir kez yararlanabilmektedir. 

Daha Daha Bedava İnternet Kampanyası 2023

2023 yılında güncellenmesi beklenen Daha daha bedava internet kampanyası; Coca Cola orjinal içeçeğinin 300 ml şişe ya da teneke kutuları ağzında bulunan 10 haneli daha daha kodu ile dahadaha.com web adresine girilmesi ile kampanyaya katılım şartları sağlanmaktadır. 

Şanslı Çark Bedava İnternet Kampanyası 2023

Şanslı çark kampanyası içeriği; alınan kodlar ile uygulamaya giriş yapılarak hediye internet kazanılmasını sağlayan bir plartformdur. Şanslı Çark mobil uygulaması Doğuş Çay A.Ş. tarafından markalarla ilgili olarak pazarlama amacıyla geliştirmiş olduğu mobil uygulamasıdır. 

Şanslı Çark Bedava İnternet Kampanyası kapsamında yiyecekler ve içeceklerden çıkan kodların Şanslı Çark mobi uygulamasına girişi sağlanarak kodların kazanılması sağlanabilmektedir. Ayrıca cipslerden çıkan bedava internet kodları da bu mobil uygulama üzerinden kullanılmaktadır.

Pepsi Bedava İnternet Kampanyası 2023

Pepsi 330 ml kutularında yer alan şifreler ile 2 GB’a kadar ücretsiz internet kazanılabilmektedir. Pepsi 330 ml içecek kutularının açma halkası kısımlarında yer alan şifrelerin pepsi.com.tr adresine giriş yapılması durumunda Pepsi Bedava İnternet Kampanyasına katılım koşulları sağlanmaktadır. 

Coca Cola Bedava İnternet 2023

Coca Cola ücretsiz 1 GB internet paketlerinin kazanılabilmesi için ilk koşul; dahadaha.com web sitesi üzerinden üye olunmasıdır. Daha daha web adresi üzerinden, Coca Cola 330 Ml’lik içeceklerinin açma halkasında bulunan 8 haneli kod web sitesi üzerinden iletilmelidir. İşlem onaylarının yapılmasından sonra kampanya katılımcılarının 24 saat geçerlilik süresi olan Coca Cola Bedava İnternet paketleri hatlara tanımlanmaktadır.

Dondurmalardan Çıkan Bedava İnternet

MAGNUM Hazzı Evde Yaşa 1 GB Ücretsiz İnternet kampanyası; magnumicecream.com web sitesi üzerinden MAGNUM markasına ait dondurma çubuklarında yer alan kodların iletilmesiyle kampanya koşulları sağlanmaktadır. MAGNUM Hazzı Evde Yaşa kampanyası kapsamında bedava internet 1 GB paketi başta olmak üzere 100 farklı hediye türü kazanılma imkanı bulunmaktadır.

ALGİDA 4 GB Ücretsiz İnternet Kampanyası; algida.com web sitesi üzerinden ALGİDA markasına ait dondurma çubuklarında yer alan kodların iletilmesiyle kampanya koşulları sağlanmaktadır. ALGİDA 4 GB Bedava internet kampanyası kapsamında bedava internet 4 GB paketi başta olmak üzere birçok farklı hediye türü kazanılma imkanı bulunmaktadır.

10 Kişi Katıldı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu